Stijlvolle kinderkleding kopen

kinderkleding

Kinderkleding kopen als cadeaus is een geweldige mogelijkheid! De afgelopen dagen heb ik ontzettend genoten van de kerstdagen. Het waren leuke dagen die wij hebben gevierd met onze familie. Natuurlijk hebben wij onze kids, neefjes en nichtjes ook cadeaus gegeven. Het vinden van leuke cadeaus voor de kinderen was echter een lastige opgave. Na lang wikken en wegen kwam ik uiteindelijk op het idee om kinderkleding te kopen.

kinderkleding

Woods een geweldige kinderkledingwinkel

Maar waar kon ik leuke kleding voor kinderen vinden? Veel aanbieders in kleding voor kinderen hanteren tegenwoordig ontzettend hoge prijzen. Ik hoorde goede verhalen over de aanbieder Woods en zodoende heb ik een filiaal van Woods bezocht in Deventer. Tijdens het bezoek aan Woods was mijn eerste indruk; zeer positief. Simpelweg omdat het filiaal er heel netjes uitzag, de werknemers oogden zeer vriendelijk en ook zag ik meteen tientallen verschillende kledingmerken.

Kopen

Leuke outfits gekocht

Het waren lastige keuzes om te maken. Simpelweg omdat ik voor mijn neefjes, nichtjes en mijn eigen kids leuke kleding wilden kopen. Uiteindelijk heb ik hulp gevraagd aan een werkneemster van Woods en zij heeft mij erg goed geholpen. Uiteindelijk heb ik voor mijn nichtjes leuke outfits uitgekozen van het merk Ninni Vi en voor mijn neefjes heb ik leuke outfits van het merk Scotch Shrunk gekocht. Scotch Shrunk is namelijk onderdeel van Scotch en Soda wat een erg stoer merk is voor jongens. Natuurlijk heb ik ook een aantal leuke outfits voor mijn eigen kinderen gekocht maar dan van het merk Vingino. Vingino is namelijk het favoriete kledingmerk van mijn kinderen!

Online