Specialisten in het vak

Graveren van hout

Wil je een mooi resultaat voor je tekst of misschien wel apart figuur in het hout, dan is graveren van hout een goede optie. Met uiterste precisie worden de mooiste afbeeldingen en teksten in het hout gegraveerd, welke vorm je ook wenst het is altijd te graveren. Door de hoge snelheid van graveren heb je geen splinters, langdurig afwerken en schuren is niet aan de orde. Wel een prachtig glad resultaat na het graveren, naar wens kun je het te graveren product aflakken met olie of in een gewenste kleur. Met de computer worden de afbeeldingen ingesteld, hoe ingewikkeld ook woodlaser.nl krijgt je afbeelding perfect in het hout.

Van een bierviltje tot een unieke decoratie

Voor reclame uitingen zijn producten die gegraveerd zijn ook een originele optie, vervang het kartonnen bierviltje met een duurzaam model van hout wat gegraveerd is. Letters of een logo het is allemaal mogelijk om te laten graveren van hout, maar ook een prachtig schilderij als decoratie op de muur is mogelijk. Heb je bepaalde wensen of foto’s die misschien wilt laten maken, vraag in de webshop naar de mogelijkheden. Behalve graveren kun je bij woodlaser.nl ook terecht voor interieurbouw, met de mooiste houtsoorten maak je een uniek interieur voor je boot.

Graveren van hout

Ook voor zakelijk gebruik

Woodlaser.nl is niet alleen de specialist op het gebied van graveren van hout, ben je als bouwbedrijf een nieuw project aan het ontwerpen en wil je hiervan een schaalmodel? Dit is allemaal mogelijk, maar ook auto’s en puzzels kunnen worden gemaakt door het bedrijf. Wat je ook laat maken, het wordt met de grootste precisie ontworpen en gemaakt. Geen uitdaging is te groot, ook met de inrichting van je boot vinden we het een uitdaging om dit perfect in orde te maken voor je.