Romika, de schoenen voor de sneeuw

Romika

Ik was van plan om samen met mijn vriendin een week naar een land op vakantie te gaan waar sneeuw lag. Daarvoor moest ik verschillende voorbereidingen treffen zoals Romika schoenen bestellen. Omdat Wij vijf jaar samen waren over een maand wou ik mijn vriendin verrassen met een weekje weg. Beide houden wij erg van reizen maar wij zijn nog nooit naar een sneeuw bestemming geweest. Normaal waren wij te vinden op warme stranden en terrasjes in grote steden. Omdat dit echt een speciale trip ging worden wou ik voor iets gaan wat voor ons beide een nieuwe ervaring ging worden.

Romika

Een leuke verrassing

Een vriend van mij was laatst ook op vakantie geweest naar de sneeuw dus ik had aan hem wat tips gegeven. Hij vertelde mij dat ik het beste warme schoenen kon aanschaffen van het merk Romika. In hun collectie zaten verschillende warme boots die perfect voor deze reis waren. Ik koos voor mijn vriendin een wit paar uit en voor mijzelf koos ik een zwart paar uit. Ik liet het pakket bezorgen op het adres van mijn ouders want anders zou mijn vriendin de schoenen al te zien krijgen voordat ik haar heb kunnen verrassen.