Een goede sweater

Ben je op zoek naar een sweater van een goede kwaliteit? Dan is Woolrich het merk voor jou. Het merk wordt gedragen door mannen die houden van een goede kwaliteit kleding. Het leuke van woolrich is dat deze kledingstukken met veel verschillende soorten outfits te combineren zijn. Zo kun je kiezen voor een sportieve look, maar natuurlijk is het ook mogelijk om een woolrich sweater te combineren met een meer business outfit. Kies ervoor om bijvoorbeeld een woolrich sweater te combineren met een mooie trui, en hier overheen een mooie woolrich jas. Vervolgens heb je een gave outfit waar je zeker de deur mee uit kunt gaan. Het merk biedt ook veel verschillende stoffen.

Materiaal

Voor jouw nieuwe woolrich sweater bij Hans Voortman kun je kiezen uit veel verschillende materialen. Kies bijvoorbeeld voor een lekker wollen materiaal, wanneer jij het belangrijk vindt dat de sweater je ten alle tijden goed warm houd. Ook kun je kiezen voor een mooie katoenen sweater, die de hoogste afwerking heeft, en ook van een top kwaliteit is. Kortom, je kunt kiezen uit een groot aanbod van verschillende soorten materialen. Ook kun je een sweater combineren met bijvoorbeeld een gave woolrich jas van een katoenen en nylon mix, die ervoor zorgt dat jij maximaal bent beschermd in de wind en in omstandigheden met veel regen. Het dons zorgt ervoor dat er extra warmte ontstaat, en dat deze ook wordt vastgehouden.

Internationaal

Woolrich is een bekend internationaal merk. Rond de jaren 70 begon het merk eg bekend te worden en begonnen ze ook in de VS met het starten van fabrieken, en het aannemen van personeel. Zo werden er verschillende edities van kledingstukken en de woolrich sweater gemaakt. Woolrich maakte bijvoorbeeld ook limited editon kledingstukken die nog exclusiever zijn. Alle kledingstukken die je du s ook in Nederland aan kunt schaffen, zijn gemaakt om je warm te kunnen houden op de koudste plekken ter wereld en de meest koude omstandigheden.