De Sims 4 game

De Sims 4 Word Beroemd

De Sims 4 game is enorm populair en dat komt vooral doordat deze zo realistisch is gemaakt. De game gaat er vooral om dat je een eigen leven opstart in een virtuele wereld. In deze wereld moet je keuzes maken die later in het spelen ook weer terugkomen. Iedere keuze die je maakt is dus enorm belangrijk. Bijna alles gaat er net zo aan toe als in het echte leven alleen duurt het dan niet zo lang en maak je alleen leuke dingen mee. Het is ook mogelijk om tegenslagen te krijgen in het spel als je verkeerde keuzes maakt. Bijvoorbeeld dat je vrouw ineens bij je weggaat of dat je wordt ontslagen van je baan. Dit zijn allemaal dingen die afhangen van welke keuzes je maakt gedurende het spelen van de game.

De Sims 4 Jaargetijden

De Sims 4 game video’s

In het begin dan de Sims 4 game is het heel belangrijk om game video’s te kijken. Hier leer je namelijk heel veel van welke keuzes goed zijn om te maken en welke juist niet. Buiten dat je er veel van leert is het ook zeer amusant. Je ziet grappige dingen die iemand doet tijdens het spelen van een game. Iedere keer komt weer terug hoe belangrijk sommige keuzes wel niet zijn. Sommige keuzes zijn niet perse heel belangrijk, maar kunnen wel een grote invloed hebben op het online leven. Het is ook mogelijk om een wereld van een vriend te bewonderen. Kijk naar wat hij heeft gedaan hier kan je veel van leren of hem juist tips geven.

De Sims 4 Magisch Rijk

Verschillende game modus

Voordat je start aan de game kan je ervoor kiezen hoe je de game gaat spelen. Wil je juist in de stad wonen of juist wat meer afgelegen. Ook in het Sims leven zitten er veel verschillen in deze 2 plaatsen. In de stad is het natuurlijk wat drukker, maar op het platteland maak je ook weer andere verhalen mee. Een andere mogelijkheid is om een studentenleven te leiden. Kies je voor dit scenario dan ga je naar school en heb je veel feestjes zonder je ergens druk om te maken.